De waarde van uw woning, bouwgrond of handelszaak kennen ?

U wenst een woning, appartement, handelszaak of bouwgrond te verkopen? Laat ons u begeleiden en bijstaan in deze belangrijke beslissing, want er komt meer bij kijken dan u denkt.

Bij de verkoop van een huis moet de vraagprijs overeenkomen met de marktwaarde, eventueel verhoogd met een onderhandelingsmarge. Woningen en handelszaken die een realistische prijs hebben en in een goed marktsegment liggen, worden volgens onze ervaringen snel verkocht. Een te hoge vraagprijs maakt dat de eigendom niet verkocht raakt, zodat de eigenaar na enkele maanden noodgedwongen de prijs laat zakken. Ondertussen schrikt men kandidaat kopers (huurders) af en leidt dit uiteraard tot vertraging in verkoop (verhuur).

Jammer genoeg laten heel wat kandidaat-kopers zich bij de keuze van de makelaar verleiden door de prijzen die ze voorgeschoteld krijgen. Ze beginnen te dromen over mooie maar onrealistische opbrengsten. Laat u dus niet vangen maar werk liever samen met vastgoedmakelaars met kennis van zaken.

Hebt u een eigendom te koop in de regio Kasterlee, Lille, Turnhout, Retie, ... kortom in de Kempen en de Noorderkempen? Wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op met ons op 014 / 71 50 08 of info@vastgoedpicavet.be .

Contactformulier
      Ik had graag:    Beveiliging  *


Typ de code hier over
Naam   Algemeen advies
Een vrijblijvende schatting van mijn eigendom
Een gesprek over de verkoop van mijn eigendom
Tel/GSM  
E-mail  *

Ik zou graag een antwoord hebben op volgende vraag: